TALENTS 4 FUTURE

talents-4-fuure-logo

Är du eller känner du förpackningsbranschens skarpaste talang?

Till 2022 initierar vi en helt ny tävling som uppmärksammar och hyllar stigande stjärnor ifrån förpackningsbranschen. Talanger som påverkar, utvecklar och banar väg för framtiden – Helt enkelt branschens Talents 4 Future.  Är du under 30 år och har utvecklat en ny förpackning? Tagit bort förpackningen? Eller har ni unga talanger på ert företag som ni vill hylla lite extra? Nominera dig själv, ditt team eller en kollega för att hamna på den prestigefyllda listan över branschens skarpaste talanger under 30 år.

Bli en av de hyllade talangerna

Om juryn utser dig eller ditt team till att bli en del av de utvalda talangerna hamnar ni på den prestigefyllda talanglistan, presenteras i vårt Talents 4 Future-galleri, bjudas in som VIP-deltagare och hyllas på Empack med särskilda aktiviteter och utmärkelser.

Zsófia Réger

förpackningsutvecklare Martin & Servera

Maria Svantemark

Entrepreneur, Antler/Sustainability consultant, SCAB

Elias Koinberg

förpackningsutvecklare, Rusta

Sofia Erixson

packaging manager, ICA Sverige

Mikael Gällstedt

Business Development Manager, Stora Enso

Sara Larsson

Lärare i grafisk design, Brobygrafiska

Karin Nyberg

Management Consultant & Head of Sustainability, Cartina

En stark jury med anknytning till branschen

Tävlingsregler

Nominera dig själv eller en kollega/team under 30 år som har åstadkommit något uppseendeväckande inom förpacknings-branschen. Personen eller teamet ska ha bidragit till en nytänkande innovation, speciell design eller digitalisering som med hjälp av förpackningen hjälpt företaget framåt i ett hållbarhetsperspektiv.

Det finns 3 kategorier att ansöka inom. 1. Design 2. Innovation 3. Digitalisering.

I samband med ansökan intygar tävlande att bidraget är unikt. Önskar ni immaterialrättsligt skydd – glöm inte att söka detta innan bidraget skickas in.