DIREKT FÖRANKRAT I BRANSCHEN

Vi har fyllt vårt Advisory Board med starka representanter ifrån näringslivet som har en direkt koppling till förpackningsbranschen. Ett antal gånger per år samlar vi vårt Advisory Board för att stämma av utvecklingen framåt och säkerställa att vi är på rätt spår för att alltid vara relevanta för våra utställare och besökare. Vi är oerhört stolta över våra representanter och tror stenhårt på att kontinuerligt lyssna av branschen!

Mikael Gällstedt

Business Development Manager
Stora Enso

Business development manager på Stora Ensos Innovation center for biomaterial, Division Biomaterials, med fokus på biobaserade filmer till förpackningar

Tidigare site manager, teknisk rådgivare och innovationsledning på SIG Combibloc. Dessförinnan ledare för utvecklings- och konsultprojekt inom förnybara material till förpackningar inom Innventia. F&U och klientprojekt inom materialutveckling, materialval, bearbetning, implementering, felavhjälpning.

Intresset för förpackningar väcktes på Packforsk år 2000 i tjänsten som teknisk konsult och projektledare inom biobaserade barriärplaster. Utbildad teknologie doktor inom polymera material och certifierad projektledare.

Maria Svantemark

Grundare och VD SustainLab, hållbarhetskonsult SCAB
Findus

Maria är en förändringsskapare för en mer hållbar och jämlik värld med mod och passion som drivkrafter. Hon är grundare och VD för SustainLab, en fullt automatiserad och intelligent plattform för hållbarhetsdata, samt fristående hållbarhetskonsult och föreläsare på eget bolag. Hon har utsetts till en av 33 talanger under 33 som sätter hållbarhetsagendan och har tidigare arbetat som hållbarhetschef för Findus i Norden. Hon har en tvärvetenskaplig akademisk bakgrund inom nationalekonomi och miljö- och hållbarhetsvetenskap.

Per-Stefan Gersbo

VD / Affärsutveckling
Paccedo AB / Nordiske Medier

Per-Stefan Gersbro har mer än 30 års erfarenhet från förpackningsbranschen och har haft flera framstående positioner i internationella förpackningsföretag och organisationer i Belgien, England, Schweiz och Sverige. Han var initiativtagare till Packbridge, där han också var VD under 5 år. 

Idag är han verksam som konsult, där hans breda nätverk ger utmärkta förutsättningar för bland annat en etablerad konferensverksamhet, med 10-15 seminarie- och konferenser/år. Han ansvarar i dessa sammanhang för projektledning, program och moderatorskap i paneldiskussioner inom ett brett fält av områden, som till exempel hållbarhet, material, automation, design och trender. 

Allan Dickner

Packaging Manager
IKEA

Jon Haag

Vice President, Business & Innovation Area Material Transition
RISE, Research Institute Of Sweden

Jon Haag föddes mitt i oljekrisen 1973, och fick ett miljöintresse med sig från början. Matermatik, kemi och ett analytiskt sinne ledde honom till KTH och en examen inom Kemiteknik, energi och cellulosa 1997.

Jon har jobbat multidisciplinärt i över 20 år, miljöteknik, energiteknik, teknisk konsult, strategikonsult och affärsutvecklare, design och kundinsikter, alltid med ambitionen att engagera, utveckla och förbättra affärer och upplevelser. Flera jobb har varit globala bolag som McKinsey&Co, ÅF, BillerudKorsnäs och Stora Enso, där väcktes förståelsen för hur olika slutanvändare kan vara. Han har arbetat på tre start-ups, varav det senaste var att starta och driva design- och innovationsbyrån NINE, idag en del av Grow. De senaste åren har gått till att starta upp New Business Lab och sedan Insiktsplattformar på BillerudKorsnäs för framtidens förpackningar och megastäders behov.

Idag är Jon chef för Affärs- och innovationsområde Materialomställning på RISE, där nya lösningar på samhällsutmaningar ska tas fram inom materialanvändning och -effektivitet. Förpackningar, plast, textil och kompositer är i fokus just nu för att designa för cirkularitet.

Barbro Berggren

Marketing & Communication Director
DS Smith

Barbro Berggren, Marketing & Communication Director för DS Smith, ansvarig för både intern och extern kommunikation på företaget. Har jobbat inom branschen i 20 år. 

Berggren började på SCA Packaging år 2000. År 2012 förvärvades SCA av det brittiska företaget DS Smith. DS Smith finns i 32 länder och har 33000 medarbetare.  

VILL DU VETA MER OM EMPACKS ADVISORY BOARD?

Kontakta jennie.gudmundsson@easyfairs.com för att veta mer! 

Scroll to Top