1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

15 ÅR I BRANSCHEN
- HISTORIEN BAKOM EMPACK

Sedan 2004 har Empack tagit sig an Sverige för att bli den självklara mötesplatsen för alla förpackningsentusiaster. Vi älskar att nätverka och vi vet vikten av att utbyta dyrbara erfarenheter och att lära känna rätt kontakter. Just därför har vi en solklar ambition om att vara ditt första val när du vill träffa branschen, se de senaste nyheterna, trender och imponerande produktnyheter. 
 
Empack arrangeras i huvudkontorstäta Stockholm på Kistamässan. Konceptet är enkelt; under två dagar samlar vi allt ifrån nyckelleverantörer till heta uppstickare för att djupdyka i avgörande ämnen och utmaningar. Vi bjuder in experter, influensers, trendanalytiker och internationella proffs för att säkerställa att vi blir ett forum som effektivt tar oss vidare i våra utmaningar och ett kliv närmare framtiden inom förpackning. 

världens största nätverk av förpackningsmässor

Empack är en global mötesplats som arrangeras på flera ställen runt om i hela världen. Vi utvecklar konceptet kontinuerligt för att alltid vara relevanta och följa branschens utveckling. Tack vare vår globala pack-familj kan vi säkerställa att vi är på rätt spår och dra viktiga influenser från den internationella marknaden. Är du nyfiken på att slå igenom internationellt eller intresserad av att skanna utbudet utanför Sveriges gränser? Besök vår gemensamma hemsida för att se närmare på vår globala satsning.  

Scroll to Top