Här samlas förpackningsbranschen 2023

Den 4 oktober – 5 oktober 2023 samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa nya och befintliga kunder och säkra att du är up-to-date i branschens utveckling. Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

RICKARD LYKO

VD och Grundare av LYKO
Läs mer

TOM JOHANSSON

Regional Manager FPS DS Smith, Sweden
Läs mer

KARIN NYBERG

Management Consultant & Head of Sustainability, Cartina
Läs mer

CHRISTER OLSSON

Årets talare 2019
Läs mer

SOFIA ERIXON

Packaging Manager, ICA Sverige
Läs mer

THORD NOSSBORN

Beteendevetare & VD
Läs mer

STÄLL UT MED OSS

Hej!

Har du någon nyhet eller spännande lösning som du kan erbjuda förpackningsbranschen?
Läs mer

BESÖK OSS

Hej!

Vill du ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier och träffa utställare ifrån hela förpackningssegmentet?
Läs mer

Viktig information!

Som tidigare kommunicerat kommer mässan att genomföras den 4-5 oktober 2023 på Kistamässan. Vår högsta prioritet ligger just vid att genomföra en stark, trygg och tonsättande mötesplats och vår största skyldighet den närmsta tiden är att vi med kvalité kan leverera den produkt ni utställare har investerat i. Och var så säker, vi är starka, motiverade och har aldrig slutat arbeta intensivt med att säkerhetsställa Empacks framtid!

Vi ser fram emot att träffa er under säkra former under 2023!

URVAL AV BOKADE UTSTÄLLARE

MED GENUIN ANKNYTNING TILL BRANSCHEN - UPPTÄCK VÅRA PARTNERS

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!