Här samlas förpackningsbranschen 2023

Den 4 oktober – 5 oktober 2023 samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa nya och befintliga kunder och säkra att du är up-to-date i branschens utveckling. Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

STÄLL UT MED OSS

Har du någon nyhet eller spännande lösning som du kan erbjuda förpackningsbranschen?

BESÖK OSS

Vill du ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier och träffa utställare ifrån hela förpackningssegmentet?

I FOKUS PÅ EMPACK 2023

Innovationer

Förpackningslösningar och material
Omvärldens ökade behov av förpackningar sätter stor press på utvecklingen av branschens innovationer. Lättare, effektivare, starkare och smidigare material och förpackningslösningar skapar både ekonomiska vinningar och ökar även förtroendet hos förpackningsanvändare. Därav lyfter vi ett fokus på innovationer inom förpackningsbranschen på Empack 2023!

Hållbarhet

Nya lagar, standarder och återvinning
Att konsumenten blir mer och mer upplyst påverkar allt i från materialval till tillverkningsprocess. Cirkuläritet i form av återvinning, återanvändning, återställning och uppgradering av material kommer att lyftas inom detta område på mässan.

Automation

AI, robots, end-of -line lösningar för e-handeln och 3PL
Effektivisering och tidsoptimering för hela användningsområdet av förpackningar
blir allt viktigare för förpackningsaktörer. Att kunna automatisera delar av eller hela
sin distribution av förpackningslösningar kan vara avgörande i en snabbt växande konkurrenskraftig marknad. Empack lägger därför ett stort fokus på detta för 2023 års mässa.

URVAL AV BOKADE UTSTÄLLARE


Arrangeras parallellt med
Logistics & Automation 2023

Vi vill att ni ska få ut så mycket som möjligt av er tid. Därför kommer vi att arrangera Empack 2023 parallellt med Logistics & Automation 2023!

OFFICIELL MÄSSPARTNER

MEDIAPARTNER

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi delar bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top