1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

15 år av banbrytande förpackningslösningar
– Sveriges förpackningsarena

På Empack samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. Empack Stockholm är ett dynamiskt och inspirerande event i hjärtat av Sverige som driver innovation, affärer och kontakter i förpackningsbranschen. Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

Stort tack för 2023 års mässa – vi ses nästa gång 1-2 oktober 2025 på Kistamässan!

EMPACK ÅTERLANSERAS I FINLAND, 2024

Vi kan med glädje meddela att EMPACK återvänder till Finland och Tampere.
Den 10 -11 September 2024 intar Empack – Tampere fair and sport center

Låter det intressant?

Läs mer och se kontakt nedan:

STÄLL UT MED OSS

Har du någon nyhet eller spännande lösning som du kan erbjuda förpackningsbranschen?

BESÖK OSS

Vill du ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier och träffa utställare ifrån hela förpackningssegmentet?

I FOKUS PÅ EMPACK

Innovationer

Förpackningslösningar och material
Omvärldens ökade behov av förpackningar sätter stor press på utvecklingen av branschens innovationer. Lättare, effektivare, starkare och smidigare material och förpackningslösningar skapar både ekonomiska vinningar och ökar även förtroendet hos förpackningsanvändare. Därav lyfter vi ett fokus på innovationer inom förpackningsbranschen på Empack 2023!

Hållbarhet

Nya lagar, standarder och återvinning
Att konsumenten blir mer och mer upplyst påverkar allt i från materialval till tillverkningsprocess. Cirkuläritet i form av återvinning, återanvändning, återställning och uppgradering av material kommer att lyftas inom detta område på mässan.

Automation

AI, robots, end-of -line lösningar för
e-handeln och 3PL
Effektivisering och tidsoptimering för hela användningsområdet av förpackningar blir allt viktigare för förpackningsaktörer. Att kunna automatisera delar av eller hela sin distribution av förpackningslösningar kan vara avgörande i en snabbt växande konkurrenskraftig marknad. Empack lägger därför ett stort fokus på detta för 2023 års mässa.

Höjdpunkter i seminarieprogrammet 2023!

Åsa Stenmarck

Material Flow Expert
Naturvårdsverket

De nya
förpackningsdirektiven

Victoria Olsson

Senior Sustainability Manager – Arla Foods AB

Arlas resa mot
återvinningsbart och fossilfritt

Maja Kjellberg

Packaging Development Leader
IKEA

Hur förpackningen är en nyckelspelare i IKEAs framgångssaga

Urban Karlstam

Senior Strategist
Motherland

Hur vinner konsumenten på en stormig marknad- idag och imorgon


Arrangeras parallellt med
Logistics & Automation 2025

Vi vill att ni ska få ut så mycket som möjligt av er tid. Därför kommer vi att arrangera Empack 2025 parallellt med Logistics & Automation 2025!

Easygo_logo_Empacksthlm

Empack Stockholm – ett smart event!

Ta en djupare titt på hur EasyGo, Smartbadge och Visit Connect kan användas för att öka antalet leads och förbättra effektiviteten på dina evenemang.

Registrera dig för nyhetsbrev!

Deltagare kommer att få ett e-postmeddelande som bjuder in dem att registrera sig för evenemanget så snart som registreringen öppnas.

Vi kommer också att skicka dig information om nya talare, utställare och seminarier så att du kan planera ditt besök och få den bästa möjliga evenemangsupplevelsen.”

Årets mässguide

Empack arrangeras i huvudkontorstäta Stockholm på Kistamässan. Konceptet är enkelt; under två dagar samlar vi allt ifrån nyckelleverantörer till heta uppstickare för att djupdyka i avgörande ämnen och utmaningar. Vi bjuder in experter, influensers, trendanalytiker och internationella proffs för att säkerställa att vi blir ett forum som effektivt tar oss vidare i våra utmaningar och ett kliv närmare framtiden inom förpackning. 

OFFICIELL MÄSSPARTNER

MEDIAPARTNERS

Scroll to Top