Här samlas förpackningsbranschen 2023

Den 4 oktober – 5 oktober 2023 samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa nya och befintliga kunder och säkra att du är up-to-date i branschens utveckling. Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

STÄLL UT MED OSS

Har du någon nyhet eller spännande lösning som du kan erbjuda förpackningsbranschen?

BESÖK OSS

Vill du ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier och träffa utställare ifrån hela förpackningssegmentet?

Viktig information!

Som tidigare kommunicerat kommer mässan att genomföras den 4-5 oktober 2023 på Kistamässan. Vår högsta prioritet ligger just vid att genomföra en stark, trygg och tonsättande mötesplats och vår största skyldighet den närmsta tiden är att vi med kvalité kan leverera den produkt ni utställare har investerat i. Och var så säker, vi är starka, motiverade och har aldrig slutat arbeta intensivt med att säkerhetsställa Empacks framtid!

Vi ser fram emot att träffa er under säkra former under 2023!

URVAL AV BOKADE UTSTÄLLARE

Arrangeras parallellt med
Logistics & Automation 2023

Vi vill att ni ska få ut så mycket som möjligt av er tid. Därför kommer vi att arrangera Empack 2023 parallellt med Logistics & Automation 2023!

OFFICIELL MÄSSPARTNER

MEDIAPARTNER

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi delar bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top