Empack logo vit

5 oktober - 6 oktober 2022 kistamässan

Viktig information!

Mötesrestriktionerna gäller tills vidare och för att vi ska kunna genomföra Empack Stockholm på allra bästa sätt för både besökare och utställare, har vi valt att flytta fram mötesplatsen till den 5-6 oktober 2022. Har ni frågor eller funderingar kring detta är ni varmt välkomna att kontakta mässteamet.

Här samlas förpackningsbranschen 2022

Empack är den enda heltäckande mötesplatsen för hela förpackningsbranschen som arrangeras i Stockholm under 2022. Den 5 oktober – 6 oktober samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa nya och befintliga kunder och säkra att du är up-to-date i branschens utveckling. Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

RICKARD LYKO

VD och Grundare av LYKO
Läs mer

TOM JOHANSSON

Regional Manager FPS DS Smith, Sweden
Läs mer

KARIN NYBERG

Management Consultant & Head of Sustainability, Cartina
Läs mer

CHRISTER OLSSON

Årets talare 2019
Läs mer

SOFIA ERIXON

Packaging Manager, ICA Sverige
Läs mer

THORD NOSSBORN

Beteendevetare & VD
Läs mer

STÄLL UT MED OSS

Hej!

Har du någon nyhet eller spännande lösning som du kan erbjuda förpackningsbranschen?
Läs mer

BESÖK OSS

Hej!

Vill du ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier och träffa utställare ifrån hela förpackningssegmentet?
Läs mer

URVAL AV BOKADE UTSTÄLLARE

MED GENUIN ANKNYTNING TILL BRANSCHEN - UPPTÄCK VÅRA PARTNERS

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top