15 år av banbrytande förpackningslösningar
– Sveriges förpackningsarena

Den 4 oktober – 5 oktober 2023 samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. Empack Stockholm är ett dynamiskt och inspirerande event i hjärtat av Sverige som driver innovation, affärer och kontakter i förpackningsbranschen. Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

Årets mässguide

Empack arrangeras i huvudkontorstäta Stockholm på Kistamässan. Konceptet är enkelt; under två dagar samlar vi allt ifrån nyckelleverantörer till heta uppstickare för att djupdyka i avgörande ämnen och utmaningar. Vi bjuder in experter, influensers, trendanalytiker och internationella proffs för att säkerställa att vi blir ett forum som effektivt tar oss vidare i våra utmaningar och ett kliv närmare framtiden inom förpackning. 

Axplock ur seminarieprogrammet

Åsa Stenmarck

Material Flow Expert
Naturvårdsverket

De nya
förpackningsdirektiven

Victoria Olsson

Senior Sustainability Manager – Arla Foods AB

Arlas resa mot
återvinningsbart och fossilfritt

Maja Kjellberg

Packaging Development Leader
IKEA

Hur förpackningen är en nyckelspelare i IKEAs framgångssaga

Urban Karlstam

Senior Strategist
Motherland

Hur vinner konsumenten på en stormig marknad- idag och imorgon

I FOKUS PÅ EMPACK 2023

Innovationer

Förpackningslösningar och material
Omvärldens ökade behov av förpackningar sätter stor press på utvecklingen av branschens innovationer. Lättare, effektivare, starkare och smidigare material och förpackningslösningar skapar både ekonomiska vinningar och ökar även förtroendet hos förpackningsanvändare. Därav lyfter vi ett fokus på innovationer inom förpackningsbranschen på Empack 2023!

Hållbarhet

Nya lagar, standarder och återvinning
Att konsumenten blir mer och mer upplyst påverkar allt i från materialval till tillverkningsprocess. Cirkuläritet i form av återvinning, återanvändning, återställning och uppgradering av material kommer att lyftas inom detta område på mässan.

Automation

AI, robots, end-of -line lösningar för
e-handeln och 3PL
Effektivisering och tidsoptimering för hela användningsområdet av förpackningar blir allt viktigare för förpackningsaktörer. Att kunna automatisera delar av eller hela sin distribution av förpackningslösningar kan vara avgörande i en snabbt växande konkurrenskraftig marknad. Empack lägger därför ett stort fokus på detta för 2023 års mässa.

STÄLL UT MED OSS

Har du någon nyhet eller spännande lösning som du kan erbjuda förpackningsbranschen?

BESÖK OSS

Vill du ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier och träffa utställare ifrån hela förpackningssegmentet?

FÖRETAG SOM BESÖKT EMPACK TIDIGARE


Arrangeras parallellt med
Logistics & Automation 2023

Vi vill att ni ska få ut så mycket som möjligt av er tid. Därför kommer vi att arrangera Empack 2023 parallellt med Logistics & Automation 2023!

Planera ditt besök

Släpa inte papper, broschyrer och kataloger i onödan!
Hitta och samla den information du efterfrågargenom att hålla ditt entrékort mot läsarna som finns hos alla utställande företag. Efteråt får du ett mail med en samanfattning av vilka du besökt. Vi kallar det Smart Badge – för det är ett smart sätt att samla information. Dessutom är det enkelt, snabbt och miljövänligt!    

Smart Badge, ditt digitala visitkort. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem. Enkelt, snabbt och miljövänligt!

Registrera ditt intresse för Empack 2023

Deltagare kommer att få ett e-postmeddelande som bjuder in dem att registrera sig för evenemanget så snart som registreringen öppnas.

Vi kommer också att skicka dig information om nya talare, utställare och seminarier så att du kan planera ditt besök och få den bästa möjliga evenemangsupplevelsen.”

OFFICIELL MÄSSPARTNER

MEDIAPARTNERS

Scroll to Top