1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Boka monter

1. VÄLJ MONTERPAKET

Vi har smarta monterlösningar med en grundidé att det ska vara enkelt, kul och effektivt att ställa ut. Din monter levereras därför färdigbyggd och står redo när du anländer. Det gör att du som utställare istället kan fokusera på det du faktiskt är här för att göra – nämligen affärerna!  

 Tveka inte på att kontakta oss, vi skräddarsyr en monterlösning för just för er.

STANDARD MONTER

MONTRAR FRÅN 6 KVM OCH UPPÅT
Vår STANDARDMONTER FINNS I DE FLESTA 
STORLEKAR BEROENDE PÅ ERT BEHOV.
vAD iNGÅR?
v

  • Golvyta
  • Vita väggar
  • Matta
  • Ett eluttag 230 V
  • En spotlight per 4 kvm
  • Två stolar
  • Ett bord
  • Städning

 

Monterpaket-002-300x216

2. Välj marknadsföringspaket

- Digitala marknadsföringspaket för maximal exponering

Exponering och mätbar ROI Tids- och kostnadseffektivt med digitala lösningar! Vi erbjuder olika digitala marknadsföringspaket för att underlätta ditt deltagande och tillhandahåller digitala lösningar som förenklar lead-insamlingen för dig som utställare. Öka din exponering och nå befintliga och potentiella kunder före, under och efter evenemanget.

Läs mer om de olika paketen och digitala lösningarna nedan:

Easygo_logo_Empacksthlm
3. Välj sponsringspaket
- INVESTERA EXTRA I VARUMÄRKESEXPONERING FÖR MAXIMAL SYNLIGHET

Vad roligt att du har hittat in på vår sponsorsida, här hittar du alternativa sätt att öka din synlighet som utställare på plats. Exempelvis kan du bli scensponsor för att ge ert varumärke en extra skjuts på mässans kanske mest välbesökta plats. Eller varför inte sponsra våra besökarband eller branda badrumsspeglarna på mässan med ert viktigaste budskap? 

Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränser – Utmana oss med en ny idé eller kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som ger bäst utdelning för just ert syfte. Men glöm inte bort, sponsringarna är exklusiva och begränsade, så vänta inte på bättre tider utan agera direkt för störst valmöjlighet.

KONTAKTA OSS

Vill du prata vidare om en lösning som är anpassad just för er? Kontakta oss nedan så återkommer vi inom kort!

Scroll to Top