FRAMTIDENS FÖRPACKNINGSARENA

En så föränderlig och dynamisk bransch som förpackningar utgör ställer en hel del krav på dig som branschverksam. Du behöver veta vilka trender som slår, hur nästa problem ska lösas och vilka möjligheter som framtiden har att erbjuda. 

Av precis den anledningen arbetar vi på Empack stenhårt för att samla alla dina kommande utmaningar och paketera dem så lättillgängligt som möjligt för dig. Under 2023 presenterar vi en rad spännande nyheter för att göra din mässupplevelse ännu enklare, viktigare och mer givande. Men var inte orolig, vi håller såklart ett fortsatt stadigt grepp om alla våra välbeprövade framgångskoncept som paneldebatter, öppna seminarier och nätverksträffar.

Vi ses i mässvimlet!

Richard Lyko

VD och Grundare av LYKO

Tom Johnsson

Regional Manager FPS DS Smith, Sweden

E-commerce Packaging trends 2020 and beyond

Sofia Erixson

Packaging Manager, ICA Sverige

Christer Olsson

Omtyckt inspirationsföreläsare och Årets talare 2019

Livet som tillsammansprojekt

Karin Nyberg

Management Consultant & Head of Sustainability, Cartina

Koppla ihop digital och hållbar transformation er affärsutveckling

UPPDATERAS

Häng med i utvecklingen

En viktig del för att hänga med i utvecklingen är att ha stenkoll på vad som händer på marknaden. Just därför har vi skapat en plats som gör det enkelt för dig. 

Upptäck de senaste produktnyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case.

Förpackningsmaskin
Empack Advisory Board

UTVECKLAS

Inspireras och boosta dig i kunskap

Vi strävar alltid efter att kunna ge dig de senaste nyheterna i branschen och allt där till för att du ska kunna utvecklas i din roll och i din vardag. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar.

UTBYT

Träffa branschen och gör affärer

Rätt kontakter inom rätt kretsar är ett sant framgångsrecept, men att hitta kontakterna kan vara desto svårare. Vi på Empack arbetar därför aktivt med att skapa genomtänkta nätverksytor och erbjuda smarta matchmaking tjänster så att du på ett naturligt sätt kan träffa nya kunder, leverantörer och partners.

Nätverk
Ställ ut

UPPLEV

Känn och kläm på produkterna

Inget slår att faktiskt få se material och produkter på riktigt. På plats kan du klämma, känna och jämföra alla spännande nyheter som våra utställande leverantörer visar upp och på så vis effektivt scanna marknaden med alla dina sinnen.

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Smart Badge, ditt digitala visitkort. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem. Enkelt, snabbt och miljövänligt!

Scroll to Top