1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Empack lanserar fokusområden

Att möta utmaningarna inom förpackningsbranschen handlar idag i allt högre grad om att kombinera innovationer, hållbarhet och automation. På Empack Stockholm 2023 samlas ledande leverantörer och innovativa uppstickare för att presentera de senaste trenderna inom förpackningar, nya tekniker, material och lösningar. Målet är att diskutera och hitta sätt att möta branschens utmaningar på ett hållbart sätt genom att utnyttja innovation och automatisering.

På Empack Stockholm 2023 kommer diskussionerna att omfatta en mängd ämnen, inklusive användningen av AI, teknikutveckling, lösningar för handeln vid slutet av förpackningslinjen samt förpackningslösningar för 3PL. Dessutom kommer det att finnas fokus på att förstå och anpassa sig till kommande direktiv och lagar inom branschen.

Sammanfattningsvis är det genom innovativa lösningar, hållbarhet och automation som vi möter förpackningsbranschens utmaningar på Empack Stockholm 2023. Genom att använda bättre material, smart design och digitala verktyg kan vi minska vår resursförbrukning och klimatpåverkan. Genom att vara förutseende och driva innovation inom branschen kan vi skapa en hållbar framtid för förpackningar och bidra till en mer hållbar värld.

Missa inte detta och mycket annat på Empack Stockholm 2023!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top