TALENTS 4 FUTURE

Till 2023 initierar vi en helt ny tävling som uppmärksammar och hyllar stigande stjärnor ifrån förpackningsbranschen. Talanger som påverkar, utvecklar och banar väg för framtiden – Helt enkelt branschens Talents 4 Future.  Är du under 30 år och har åstadkommit något för bidrar till en hållbar utveckling för branschen? Nominera dig själv, ditt team eller en kollega till den prestigefyllda tävlingen.

Läs mer om talent 4 Future här ->

MATCHMAKING

Det är ingen nyhet att vi älskar nätverk och att sammanföra människor genom det fysiska mötet, men nu gör vi det ännu enklare för dig att hitta rätt. I år lanserar vi en helt ny matchmaking och mötesbokningstjänst för att du på ett smidigt och effektivt sätt ska kunna förboka alla dina viktigaste möten.

matchmaking
Tech Stage

TECH & INNOVATION THEATER

Teknologi och innovation är givna och avgörande delar för branschens spännande utveckling och till i år kommer vi tillägna en hel scen åt framtidens innovation och teknologi – På så vis blir det omöjligt för dig att missa kommande trender och viktiga nyheter. 

LAUNCHPAD

Vi växlar upp startup företagens lanseringsarena ytterligare en nivå. Vår Launchpad gör det ännu enklare för dig som Startup att delta, lansera och dema era nya produkter och tjänster – En språngbräda rakt in i händelsernas centrum. 

Launchpad
5 top packaging challenges

4 CHALLENGE KEY TOPICS

Branschens fyra största utmaningar är hela grunden till vår mötesplats. Utmaningarna genomsyras i allt, från vilka leverantörer som är på plats till scenprogram, debatter och aktiviteter.

#1 Hållbarhet & Plast
#2 Konsumentdrivna förpackningar
#3 Produktionsoptimering
#4 Digitalutveckling

THE BIG CARBON DEBATE

Årets viktigaste debatt för hållbarhet inom förpackningsbranschen; Carbon-Free Future. Debatten för framtiden som fokuserar 100% på utmaningar och målsättningar för att uppnå en carbon-free framtid.

Carbon Free Future
Scroll to Top