NYHETER 2020

matchmaking

MATCHMAKING

Det är ingen nyhet att vi älskar nätverk och att sammanföra människor genom det fysiska mötet, men nu gör vi det ännu enklare för dig att hitta rätt. I år lansera en helt ny matchmaking och mötesbokningstjänst för att du på ett smidigt och effektivt sätt ska kunna förboka alla dina viktigaste möten.

Tech Stage

TECH & INNOVATION THEATER

Teknologi och innovation är givna och avgörande delar för branschens spännande utveckling och till i år kommer vi tillägna en hel scen åt framtidens innovation och teknologi – På så vis blir det omöjligt för dig att missa kommande trender och viktiga nyheter. 

Launchpad

LAUNCHPAD

Vi växlar upp startup företagens lanseringsarena ytterligare en nivå. Vår Launchpad gör det ännu enklare för dig som Startup att delta, lansera och dema era nya produkter och tjänster – En språngbräda rakt in i händelsernas centrum. 

5 top packaging challenges

4 CHALLENGE KEY TOPICS

Branschens fyra största utmaningar är hela grunden till vår mötesplats. Utmaningarna genomsyras i allt, från vilka leverantörer som är på plats till scenprogram, debatter och aktiviteter.

#1 Hållbarhet & Plast
#2 Konsumentdrivna förpackningar
#3 Produktionsoptimering
#4 Digitalutveckling

Carbon Free Future

CARBON FREE FUTURE

2020 lanserar vi ett helt nytt konferensspår – Upptäck konferensen; Carbon-Free Future. Konferensen för framtiden som fokuserar 100% på utmaningar och målsättningar för att uppnå en carbon-free framtid.

Scroll to Top