1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Välkomna ABB till Empack den 4-5 oktober 2023!

Varmt välkommen ABB till Empack!

Mässgolvet till Empack är nästan fullt men vi kan nu presentera en härlig nyhet till utställarlistan! ABB är världsledande inom många affärsområden och kommer på Empack att visa det senaste inom förpackningsområdet.

Peter Öhrn, säljare på ABB Robotics har svarat på ett par frågor om deltagandet på Empack!

Vilka är ABB och vad erbjuder ni inom förpackningsindustrin?
ABB Robotics är en av världens ledande leverantörer av robotik och maskinautomation. Inom förpackningsindustrin erbjuder vi en omfattande och integrerad portfölj som omfattar robotar, AMR och maskinautomationslösningar, som alla är utformade och styrda av vår värdeskapande programvara. Vi erbjuder även Cobotar och Robotar inom förpackningsindustrin.

Vad ser ni mest fram emot med Empack?
Vi ser mest fram emot att möta alla kunder inom förpackning och logistikindustrin. Allt från den lilla enmansföretaget till större koncerner – vi vill tillsammans med alla kunder ha en givande dialog om hur vi stärker svensk konkurrenskraft!

Vad tror ni att ert deltagande på mässan kommer innebära för er verksamhet?
Vårt deltagande på mässan förväntas generera ännu större intresse kring ABBs erbjudande och ge oss mer kunskap om marknadens behov idag och i framtiden. Vi ser också fram emot att skapa affärer kring våra Cobotar och Robotar.

Vad är ert mål med ert deltagande på mässan?
Ungefär som P3. Vårt mål med vårt deltagande på mässan är att skapa medvetenhet, nätverka och utbyta information med andra deltagare.

Vilka spännande nyheter kan ABB presentera på Empack?
På Empack kan vi presentera vår spännande Cobot-palleteringslösning. Det är ett mycket enkelt sätt att skapa en kostnadseffektiv, flexibel och superenkel cobotcell för palletering. En automation som är enkel att starta och hantera, lätt att flytta runt och bygger på erfarenhet från ABB Robotics snart 50 år långa resa inom automationsvärlden.

Vi ses på Empack!

Välkommen till Empack för att träffa ABB och många andra utställare.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top