1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Välkomna Erico till Empack den 4-5 oktober 2023!

Empack välkommnar Erico till mässgolvet. Erico är nischat mot emballeringsmaterial och emballeringslösningar vilket har gjort dem till experter på sitt område. Med hög service och tillgänglighet skapar Erico hållbara lösningar. Gustav Centerwall säljare på Erico kommer att vara på plats på Empack.

Vilka är Erico?
– Erico Packaging är ett familjeföretag i 2:a generation. Vår företagskultur präglas av en positiv laganda och stort driv framåt. Våra emballagespecialister erbjuder rådgivning för att våra kunder ska få en så bra och optimerad lösning som möjligt. Med lång erfarenhet i branschen har vi byggt upp ett brett kontaktnät runtom i Europa, vilket gör att vi kan täcka in hela våra kunders behov av emballageprodukter och förpackningsmaskiner. Det gör också att vi kan följa trender och miljöfrågor som påverkar vår bransch. Som ett steg i ett långsiktigt hållbarhetsarbete kan vi även erbjuda våra kunder ett grönare alternativ. Med värdeord som förtroende, engagemang och nytänkande är vi ett sammansvetsat team där kundens behov alltid kommer först!

-Vad ser ni mest framemot med Empack?
Vi ser fram emot att träffa nya kontakter och få fortsätta visa upp våra produkter som effektiviserar och förbättrar företagens logistiksamhet, samt gör det enklare och lättare för arbetarna att få bättre och smidigare emballeringsprocess.

-Vad är ert mål med ert deltagande på mässan?
Vi hoppas och tror oss kunna träffa många nya kontakter i området för att visa upp våra fina produkter och samtidigt visa upp vilka vi är för företag och kontakter vi inte träffat på tidigare.

-Vilka spännande nyheter kan Erico packaging presentera på Empack?
Vi kommer fortsätta visa upp Zerotape och GRIP Systems som är några av våra viktigaste och mest spännande och effektiva produkter på marknaden.

 

Gustav-Erico

Välkommen till Empack för att träffa Erico och många andra förpackningsaktörer.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top