1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Sommarinspiration från våra kollegor på Pentawards

Under 2023 kommer den prestigefyllda designutmärkelsen Pentawards att göra ett spännande framträdande på Empack-mässan. Pentawards, som erkänns världen över som en av de mest framstående priserna inom förpackningsdesign, kommer att gästa evenemanget för att hylla innovation och kreativitet inom förpackningsbranschen, på plats kommer du kunna se deras fina förpackningar i en utställning på mässgolvet och vi kommer ha en  scen i området där ledande aktörer inom lyxföpackningar kommer tala. 

Pentawards, världens mest prestigefyllda pris för förpackningsdesign, utser inte bara den bästa förpackningsdesignen genom tävling utan främjar också vikten av förpackningsdesign genom liveevenemang och sociala medier. De är fast beslutna att vara bryggan mellan utmärkta designorganisationer och varumärken som alltid letar efter de bästa förpackningsdesignlösningarna.

Med Pentawards närvaro på Empack 2023 blir evenemanget ännu mer dynamiskt och inspirerande. Det blir en unik möjlighet för förpackningsentusiaster, professionella designers och företagsledare att fånga de senaste trenderna, utbyta idéer och fira excellensen inom förpackningsdesign. Empack 2023 kommer att bli en oförglömlig händelse som samlar branschens mest inflytelserika och kreativa aktörer för att forma framtidens förpackningslösningar.

Ta en titt nedan på några av de mest populära designerna som de delade den här månaden på deras sociala mediekanaler.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top