1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

PACK@lunch på Empack Stockholm 2023!

Vi presenterar Pack@lunch på Empack Stockholm den 4 oktober mellan kl. 11.30-13.00 på Kistamässan. 

 Pack@lunch är evenetet som arrangeras tillsammans med Packmarknaden. Med sin dedikation till att fömedla kunskap och främja nätverkande inom förpackningsvärlden, levererar de det optimala seminariet för dig med ett genuint intresse för förpackningar.

Vid ett PACK@lunch-event får du inte bara njuta av en trevlig lunch i gott sällskap, utan även ta del av värdefullt innehåll från framstående experter. Dessa experter är handplockade och har insikter om hur förpackningen kan göra ännu mer för att stärka dina affärer. Med deras kunskap och erfarenhet kan du få en djupare förståelse för hur du kan optimera förpackningslösningar för att nå framgång på marknaden.

Moderatorn för PACK@lunch-evenemangen är ingen mindre än Per-Stefan Gersbro, en välrenommerad person inom förpackningsbranschen. Som grundare och tidigare VD för näringslivsklustret Packbridge har han omfattande erfarenhet och kunskap om branschen. Numera arbetar han som fristående konsult i sitt eget företag, Paccedo, där han fortsätter att erbjuda sina tjänster och expertis till företag inom förpackningssektorn.

Med Packmarknadens PACK@lunch-evenemang får du inte bara tillfälle att lära dig mer om förpackningar och deras affärspotential, utan du får även möjlighet att träffa och nätverka med likasinnade personer inom branschen. Det är en utmärkt plattform för att utbyta idéer, skapa samarbeten och bygga starka affärsrelationer.

Sammanfattningsvis är Packmarknaden och deras PACK@lunch-evenemanget för alla som är involverade inom förpackningsbranschen i Sverige. Med sitt engagemang för kunskap, nätverkande och affärsutveckling erbjuder de en unik möjlighet att bli en del av en dynamisk och framgångsrik bransch.

Du hittar Pack@lunch talare genom att klicka på knappen nedan. Det är kostandsfritt att anmäla sig till Pack@lunch och vi bjuder på lunch!

Vi ses den 4-5 oktober på Kistamässan i Stockholm. 
Psst..du behöver även vara registrerad till Empack för att ta del av eventet. 
Hämta din kostnadsfria mässbiljett här: https://bit.ly/3CuMIUI

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top