1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Arvid Axland inspirerar på frukostseminarium! Välkommen att anmäla dig!

Empack 2023 kan nu presentera ytterligare en aktivitet på mässan den 4-5 oktober, 2023!

Vad gör du när produktkvalitén är likvärdig konkurrentens och snabb leverans inte längre är en faktor? Häng med på en inspirerande föreläsning med Arvid Axland där vi belyser möjligheten att skapa en unik och värdefull relation med kunden.

Arvid Axland är en uppskattad föreläsare inom kommunikation och kundupplevelser. Han delar med sig av universella principer och kreativa exempel från framgångsrika företag. Med sina föreläsningar och workshops inspirerar han till innovativa idéer och skapar större värde för kunderna, medarbetarna och samhället ni verkar i.

Missa inte chansen att ta del av Arvid Axlands föreläsning på Empack 2023 och få en ökad insikt om hur ni kan spela en viktigare roll i kundens liv. 

Missa inte detta! Vi bjuder på frukost och det är kostandsfritt att registrera sig!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top