1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Motherland intar Design Avenue området på Empack!

Vi är glada över att välkomna Motherland som en ny utställare på Empack-mässan. Som en specialiserad strategisk designfirma med global räckvidd kommer Motherland att ge en unik dimension till mässan. Vi ser fram emot att upptäcka och utforska deras innovativa lösningar inom strategi och design för varumärken och företag. Vi har fått möjlighet att ställa Motherland tre snabba frågor om dem och deras deltagande på mässan!

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
Motherland är en specialiserad, rådgivande Strategisk Design-firma. Vi erbjuder expertis inom strategi och design som ger affärsmässig hävstångseffekt till företag och varumärken som strävar efter ledarskap. För närvarande arbetar vi med varumärken och varumärkesägare i 24 olika länder för den globala marknaden. Produkter med förpackningsdesign från Motherland kan hittas i 168 länder.

Vad kommer ni att visa upp? Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Man kan komma till oss om man bla vill bli inspirerad av trender, strategisk design och/eller diskutera hållbarhet, skillnader på olika marknader och konsumenter m.m.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Att träffa våra befintliga men också blivande kunder för att diskutera förpackningens roll i en stormig och osäker tid.
Ni kommer hitta Motherland i Design Avenue området på mässgolvet i monter A:22. Design Avenue är området där vi samlar leverantörer inom förpackningsdesign. Varmt välkomna till Empack 4-5 oktober på Kistamässan, Stockholm!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top