1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Vi välkomnar LC Packaging till Empack!

Vi är glada att för första gången presentera LC Packaging Nordic till Empacks mässgolv!
LC Packaging är ett holländskt familjeföretag med 100 års erfarenhet av olika förpackningslösningar. I dag är LC Packaging närvarande i 17 länder världen över. Med egen produktion är de mer än bara en distributör, utan även tillverkare av förpackningar. Med denna kompetens är LC Packaging specialister på skräddarsydda hållbara förpackningsprodukter till industri- och jordbruksföretag.

Vi har fått ställa LC Packaging Nordic 5 snabba frågor;

Vilka är ni? – Din förpackningsspecialist för säker och pålitlig transportering av dina värdefulla produkter.

Vad ser ni fram emot mest med mässan? – Att få presentera vårt företag och våra hållbara produktlösningar. Detta blir LC Packaging Nordics första mässa, så därför ser vi väldigt mycket fram emot de fysiska mötena samt, intressanta diskussioner med utställare, men framför allt med besökarna.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande? – Vårt mål är synas och därmed att öka medvetenheten om vilka vi är och vad vi står för.

Vilka utmaningar står förpackningsbranschen inför som ni kan hjälpa till med? – Då vi arbetar med plastförpackningar har branschen stora utmaningar, som till exempel att minimera nytillverkning av plast (CO2 utsläpp). Vi vill ta vårt ansvar genom att arbeta cirkulärt. Därför strävar vi efter att tillverka hållbara förpackningarna som kan återvinnas och/eller återanvändas till sitt yttersta.

Vad kommer ni att visa upp på mässan och vad kan besökarna förvänta sig när de besöker er monter? – Vi kommer bland annat att presentera rPP (recycled Polypropylene) i ett storsäcksformat, prover av väv-material och granulat.

Vi tackar LC Packaging Nordic och ser fram emot att ses på Empack i Stockholm 4–5 oktober 2023!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top