1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Empack är partner till Pack Point Nordic 2023!

Pack Point Nordic är en årlig mötesplats för ledande beslutsfattare och experter inom förpackningsbranschen. De diskuterar förpackningens betydelse utifrån olika perspektiv, som funktionalitet, klimatavtryck, hållbarhet, design och kommunikation, och effektivitet i värdekedjan.

 Lagstiftning kring förpackningar har blivit alltmer viktig för förpackningsutveckling med fokus på resursoptimering och återvinning. Pack Point Nordic belyser denna utveckling med hjälp av experter från myndigheter, forskningsinstitutioner, standardiseringsorgan och branschföretag. Om du är inköpare, produktutvecklare, designer, konstruktör, hållbarhetschef eller kvalitetschef, eller någon annan i värdekedjan för förpackningar, är det välinvesterad tid att delta på Pack Point Nordic.

På Pack point Nordic kommer du kunna träffa oss på Empack, vi kommer vara på plats för att nätverka med branschen. Evenemanget äger rum i Stockholm den 25 maj och vi hoppas träffa just dig där. Boka in ditt deltagande redan idag på knappen nedan.  Mer information om programmet kommer inom kort.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top