1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Scanlux Packaging träffar ni i monter C:12 på Empack!

Scanlux hjälper företag att förbättra deras emballageupplevelser genom att erbjuda innovativ och inspirerande emballagedesign.
De fungerar som en strategisk och kreativ partner från idé till produktion och distribution av emballaget.
Välkomna till Empack på Kistamässan i Stockholm 4-5 oktober!

Vi har intervjuat Scanlux om dem och om deras deltagande på Empack:

Vilka är ni?
Vi är detaljhandelns bästa vän och vi älskar att utveckla, designa och skräddarsy hållbara förpackningar i högsta kvalité för e-handel och butiker. Vår stora passion är att vara en fullservicepartner och skapa miljömedvetna förpackningar med fantastisk design som får våra samarbetspartners kunder att häpna. Vi hjälper således våra kunder inte bara med förpackningar och emballage, utan också med marknadsföring, kundlojalitet och varumärkeskännedom.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Vi ser fram emot att träffa både befintliga och nya kunder samt att dela idéer, kunskap och nätverk med branschkollegor. Det finns otroligt mycket inspiration och erfarenhet under ett tak, som vi både vill dela med oss av och ta del av.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet / vad är ert mål med ert deltagande?
Vi tror att vi kommer att knyta oss ann med mängder av nya kontakter, idéer och inspirationer – som vi samlat tar med oss i utvecklingen av morgondagens förpackningar.

Vilka utmaningar står förpackningsbranschen inför som ni kan hjälpa till med?
Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag optimera deras förpacknings- och emballagelösningar till nya höjder av hållbarhet, kvalité och design. Företag som vill sticka ut bland stenhård konkurrens och få sitt varumärke synliggjort, samtidigt som man värnar för miljön, kan med fördel ta hjälp av Scanlux Packaging.

Vad kommer ni visa upp på mässan och vad kan besökarna förvänta sig när de besöker er monter?
Besökare kan förvänta sig inspirerande samtal vare sig om det handlar om hållbarhet, förpackningar eller vad vi kan göra för att förbättra besökarens verksamhet. Vi kommer med stolthet att visa upp ett axplock av våra produktkategorier – så som bärkassar, exklusiva bärkassar, e-handelsemballage, presentförpackningar, silkespapper och presentpapper.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top