1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Vi har besökt Paris Packaging week!

Vi har varit på besök hos våra kollegor i Paris den 25 – 26 januari då den omtalande Paris Packaging Week arrangerades. Mässan hade över 630 utställare och fler än 1,600 av dem representerade lyxvarumärken. Mässan hade även över 10,000 besökare från hela världen. 

Paris Packaging Week arrangeras av Easyfairs och  vi är mycket stolta över att vara en del av en så fantastisk mässa. 

De fyra olika segmenten av utställare på mässan är Aerosol & Dispensering, Parfym & Kosmetik, Premium drycker och Lyxiga förpackningar. (ADF, PCD, PLD och PACKAGING PREMIÉRE)

ADF
ADF arrangeras av Easyfairs i samarbete med European Aerosol Federation.
Innovationer för framtidens aerosoler och dispensering där personlig vård är huvudkonsumenten av aerosoler där fler än 5,7 miljarder sådana produceras över hela världen. ADF lockar internationella besökare ifrån hela världen i olika branscher så som fordonsbranschen, läkemedelsbranschen, och vissa var på jakt efter innovationer.

PCD
I hjärtat av parfym och kosmetikaförpackningar så har PCD i uppdrag att vara katalysatorn för affärer och innovationer av den globala parfym- och kosmetikaförpackningens gemenskap.
De allra största varumärkena inom kosmetika, hudvård, smink, parfym och lyxartiklar skickar ut sina team till PCD för att upptäcka och söka efter nya paketeringar, nya material och leverantörer för det kommande året.

PLD
Inspiration och innovationer för premiumdrycker och varumärken. Genom att årligen skapa ett unikt forum i Paris, i hjärtat av lyxsektorn där ägare av olika varumärken inom dryckesindustrin kan upptäcka och söka bland hundratals olika material, produkter och leverantörer. PDL för samman inköpare och specifika internationellt ledande leverantörer av lyxdrycker såsom viner, sprit och alkoholfria premiumdrycker. Mässan gav en inblick i förpackningsbranschen och med seminarium där designers, varumärken och innovatörer diskutera hur man kan förbättra marknaden.

PACKAGING PREMIÉRE
Bygg ditt företag i den globala huvudstaden av lyx och premiumvaror.
Med förpackningsexpertis inom mode, accessoarer, smycken, fin mat och konfektyrbranschen.
Packaging Premiére lanserades först i Milano 2017 och lyckades skapa ett oöverträffat rykte med att främja den allra högsta kvalitén av förpackningsdesign och innovationer av lyxprodukter. Paris Packaging Week var ett sett att utöka och växa med en lansering av en Paris edition av Packaging Premiére. Detta lockade förpackningsinköpare och specificerade personer från Frankrike och även personer runt om i Europa.

På mässans 4 scener hölls det seminarier av branschexperter från ledande varumärken i världen.
Tack Paris Packiging Week för två fantastiskt inspirerande och framgångsrika dagar i Paris. 

Nu längtar vi ännu mer efter Empack på Kistamässan i Stockholm den 4–5 oktober 2023.
Hoppas att vi ses där!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top