1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Vi välkomnar Nöjd AB till Empack Stockholm!

Nöjd AB erbjuder förpacknings- och emballagelösningar, främst inom transportemballage. Nöjd AB är totalleverantör och bistår i hela förpackningskedjan från förbrukningsmaterial via maskiner och service till lagerhållning.

Vi är väldigt glada som kan presentera Nöjd AB på Empacks mässgolv 4-5 oktober på Kistamässan i Stockholm. 
Vi har fått möjligheten att lära känna Nöjd AB bättre nedan.. Varmt välkomna!

 • Vilka är Nöjd?
  Nöjd AB är en av Sveriges ledande grossister inom emballage och förpackningsmaterial, samt förpackningsmaskiner och vi omsätter mer än 600 miljoner kronor.
 • Vad ser ni fram emot mest med mässan?
  Ett deltagande på Empack 2023 betyder att Nöjd AB får möjligheten att skapa djupare relationer med våra befintliga kunder på vår hemmaplan. En annan viktig faktor är såklart att vi även skapar nya intressanta kontakter med potentiella nya kunder, eller för den delen leverantörer.
 • Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande?
  Vi har alltid medverkat som utställare på Empack eftersom upptagningsområdet, samt inriktningen för mässan är utmärkt för vår geografiska läge. Vi medverkar även för att ytterligare förstärka vårt varumärke i vår egen region.
 • Vilka utmaningar står förpackningsbranschen inför som ni kan hjälpa till med?
  På mässan kommer vi försöka visa marknaden vissa helt nya produkter, och tjänster, som fokuserar på Hållbarhet. Det är en fråga som är otroligt viktig för slutförbrukare av emballage och förpackningsmaterial. Där ligger det ett stort ansvar på oss som leverantör att hela tiden erbjuda marknaden hållbara alternativ.
 • Vad kommer ni visa upp på mässan och vad kan besökarna förvänta sig när de besöker er monter?
  Besökare som kommer in i Nöjd´s monter på Empack kommer mötas av samma gamla gäng som alltid har stått i montern och det ger en trygghet i våra långa affärsrelationer. Vi kommer såklart även visa ett helt nytt och unikt system som kraftigt sänker förbrukningen, förbättra ergonomin, samt ger en oslagbar totalekonomi. Mer än så kan jag tyvärr inte säga i det här läget😊. Men jag både tror och hoppas på ett stort intresse från besökarna som kommer till Empack. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top