1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Nordvalls lyser med sin närvaro på Empack 2023

Nordvalls är företaget där du kan beställa allt från otryckta etiketter till högprofilerade etiketter som kommunicerar din produkts varumärke. Under deras 115 år på marknaden så har det stor erfarenhet vad som funkar och inte. För allt blir bättre med rätt etikett som Nordvalls själva säger. 

I denna intervju får vi veta mer om vilka Nordvalls är och varför de passar så bra på mässgolvet!

 • Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
  Nordvalls Etikett – en av Sveriges ledande etikettleverantörer. I över 100 år har vi producerat och levererat etiketter till företag inom bland annat livsmedel och dryck, skönhet och kosmetik, tillverkning och produktion, e-handel och logistik samt läkemedelsbranschen. Från våra tre anläggningar i Sjöbo, Bjuv och Nässjö tillverkar och levererar vi självhäftande etiketter i alla dess färger, former och funktioner. I vårt sortiment hittar du allt ifrån flerfärgsetiketter till otryckta etiketter, flerbladsetiketter, folderetiketer, sprutetiketter, förslutningsetiketter och mycket mer. I våra moderna anläggningar med maskinparker som erbjuder flera trycktekniker, levererar vi etiketter med kunskap, kvalitet och service.
 • Vad kommer ni att visa upp? Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
  I vår monter kan du förvänta dig att inspireras av vårt stora utbud av etikettlösningar och material. Vårt fokus kommer att vara miljövänliga och hållbara etikettmaterial som är estetiskt tilltalande, uppfyller funktionella krav och förenklar och stödjer processen med återvinning och återanvändning. Kika förbi vår monter och prata med våra etikettexperter som hjälper er till ett hållbart alternativ baserat på er produkt eller förpackning!
 • Vad ser ni fram emot mest med mässan?
  Vi ser fram emot att träffa våra befintliga kunder och knyta många nya kontakter!
  Mässor är en perfekt arena för att träffas och upprätthålla våra kundrelationer med dialoger om befintliga samarbeten men även kommande utmaningar. Vi ser givetvis fram emot att knyta många nya kontakter och att visa vidden av vad vi som etikettproducent och leverantör kan bidra med. Såklart är nyfikna på vad det finns för nyheter och trender, intressanta föreläsare och ivriga efter att känna den härliga pulsen på mässgolvet.
           Stort tack Nordvalls!  Vi är väldigt glada att ha med er på Empack Stockholm 4-5 oktober 2023!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top