1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

TAWI pryder Empacks mässgolv

Nu är det mindre än ett år kvar tills Empack går av stapeln på Kistamässan i Stockholm och hallplanen har redan börjat fyllas. En av utställarna som säkrat sin plats är ingen mindre än TAWI. Vi har fått äran att intervjua TAWI och ta tempen inför det kommande mässåret. 

Vilka är TAWI?

TAWI är ett världsledande varumärke inom ergonomiska lyftanordningar som levererar kundanpassade lösningar för att öka våra kunder produktivitet, säkerhet och flexibilitet. Från vårt huvudkontor i Kungsbacka tillverkar och levererar vi vakuumlyftar, lyftvagnar, telfrar, gripverktyg och skensystem världen över – bland annat via våra egna säljkontor och tillsammans med distributörer.  

Vi har försett ett brett spektrum med branscher med våra lyfthjälpmedel under många år – allt från förpackningsindustri, logistik och tillverkning till livsmedel, läkemedel och byggvaror. Vi hjälper helt enkelt företag lyfta smartare, effektivare och bättre. 

Vad kommer ni att visa upp? Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan? 

I vår monter kan du förvänta dig att se bland annat vakuumlyftar med flera olika verktyg, och lyftvagnar utrustade med vår CoreGripper (vårt populäraste verktyg för rull-hantering) samt vår snabba lintelfer, ViperHoist. Självklart finns även vårt egentillverkade skensystem på plats för att hänga upp lyftarna i. 

Vad ser ni fram emot mest med mässan? 

Vi ser fram emot att möta många av våra befintliga kunder inom branschen, men vi ser självklart minst lika mycket fram emot att få knyta nya kontakter och låta dem bekanta sig med våra lösningar på plats. Med den sorts produkter som vi tillverkar är det viktigt att kunna visa upp dem i praktiken, då blir fördelarna solklara för den som är nyfiken på att se och prova dem. 

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet?  

Vårt främsta mål är att kunna nå ut till fler inom branschen som ännu inte implementerat våra lösningar i sin verksamhet, eftersom det är för dem vi kan tillföra som mest värde. Givetvis är det även ett mål för oss att träffa de som vi redan har goda samarbeten med också, delvis för att kunna hjälpa dem ytterligare med nya utmaningar som kan ha uppkommit för dem, men också för att upprätthålla våra relationer – det är trots allt dem som ligger till grund för ett framgångsrikt samarbete. 

Varmt välkommen till Empack, TAWI! Vi ser fram emot att se er monter på plats den 4-5 oktober 2023. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top