NYHETER

Lisa Forsberg

Meet the team - Lisa Forsberg

Empack-teamets senaste tillskott är ingen mindre än Lisa Forsberg. Lisa kommer senast från KVD Pro där hon sålde begagnade tunga fordon och maskiner, men har nu fått smak för förpackningsbranschen. 

Berätta lite mer om dig själv 

Jag är väldigt intresserad av människor i allmänhet och socialpsykologi i synnerhet. Det är häftigt att ett enda möte med en annan person kan generera så mycket. Det är ett utbyte av kunskap, nya idéer och tankesätt eller bara sprida en härlig energi som man i sin tur tar med sig och för vidare. Jag tycker man aldrig ska sluta att vara nyfiken och skulle tro att det i samband med mitt intresse för sociala sammanhang har gjort det naturligt för mig att jobba inom säljsektorn. Jag ser det som ett utbyte, där jag vill ge andra möjligheter att utvecklas samtidigt som jag själv får lära mig massor inom spännande områden. Empack är ett bra exempel, då förpackningsbranschen står inför många utmaningar och förändringar inom aktuella samhällsfrågor såsom hållbarhet och miljö. 

Berätta 3 fun facts om dig själv!

Jag har alltid älskat och utövat musik på ett eller annat sätt och har gått i både musikklass och musikgymnasium. Som barn var jag musiklärarens bästa violinist, men sadlade som rebellisk tonåring om till trummis. Idag lyssnar jag mest, men har lovat mig själv att införskaffa ett elpiano snart.

Jag har insett att jag inte kan ha vitt på mig. Glömmer jag av mig så måste kaffe och annan förtäring intas med haklapp och helst i skyddsrum.

Jag älskar självbiografier och verkliga historiska händelser och kan verkligen grotta in mig i det. Det kan vara serier, böcker, poddar… Jag antar att det beror på min fascination för människan och dess psykologi blandat med mitt intresse för historia. Det är spännande att få veta hur människor tacklat olika livsöden och förutsättningar.

Vill du komma i kontakt med Lisa så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Empack på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi delar bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top