1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

NYHETER

Jennie

Meet the team - Jennie Gudmundsson

Jennie är ansvarig säljare för bland annat Empack Stockholm. Med sina 7 år på företaget besitter Jennie en otrolig kompetens och expertis inom mässor och flertalet branscher. Jennie är teamets energiknippe, ständigt på tårna och nyfiken på att lära sig allt om våra utställare.  

Berätta lite mer om dig själv 

Redan under min utbildning visste jag att jag skulle arbeta med mässor och events och hade turen att få komma till Easyfairs. Jag älskar känslan av att se när hallkartan fylls och sen få chansen att se den fyllda mässhallen i verkligheten. Då känner man verkligen att allt ens hårda arbete är värt det! Att tillsammans med alla som är involverade från mitt team, till utställare, partners, talare och besökare skapa mötesplatser där magi händer är helt fantastiskt!

Empack Stockholm är en fantastisk mötesplats. Innehållet på mässan, de ämnen som diskuteras och bredden på utställarna är några anledningar som gör mässan så rolig att arbeta med. Jag träffade några av alla härliga människor i förpackningsbranschen på PackPoint Nordic i våras och jag ser fram emot att träffas igen – denna gång på Empack Stockholm i oktober 2023.

Berätta 3 fun facts om dig själv!

Pokémon Go har inte dött ut för mig. Varje chans jag får kollar jag gärna om det finns några roliga pokémons runtom mig. Är det ett gym kan jag stanna där i timmar! 

Jag älskar parasailing och känslan av vinden i håret och att känna sig nästintill tyngdlös. 

Favoritband är självklart Volbeat och det vet alla runtom mig. På min födelsedag fick jag en Volbeat-poncho av mitt fantastiska team som jag väldigt gärna gosar in mig i.

Vill du komma i kontakt med Jennie så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Empack på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi delar bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top