NYHETER

_UL13019crop

Meet the team - Linnéa Sörensson

Linnéa Sörensson kommer färskt från YRGO där hon har tagit ett examen i Event Marketing & Management. Vi på Logistics & Automation hade tur som fick ha Linnéa hos oss som praktikant och idag är hon anställd för att se till att mässan blir en succé.

Berätta lite mer om dig själv Linnéa

Jag har sen liten alltid tyckt om sociala sammanhang och valde därför att studera Event Marketing & Management på YRGO. Att jag nu får jobba med just detta i kombination med kreativt skapande, är verkligen jätteroligt! Och de är just det som motiverar mig att gå till jobbet – att tillsammans med

mitt fantastiska team få skapa en mötesplats där människor får samlas för att nätverka, fira och skapa kontakter är jättehäftigt. Därför trivs jag som fisken i vattnet i min nya roll som Event & Marketing Specialist för Logistics & Automation. 

I min roll är de så lyxigt att få jobba med event, men ändå få en inblick i en för mig helt ny bransch, Jag tycker det är oerhört kul och lärorikt att få inblick i logistikbranschen samtidigt som jag får kommunicera, intressera och uppmärksamma branschen.

Berätta 3 fun facts om dig själv!

Jag har en dröm att en dag ta fallskärmscertifikat!

Jag älskar broccoli, min syster brukar säga att om man googlar broccoli så kommer de upp en bild på mig!  😊

Som liten älskade jag att läsa Atlas och lära mig alla länder och huvudstäder – så som 15 åring kunde jag i stort sett alla världens huvudstäder.

Vill du komma i kontakt med Linnéa så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Empack på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi delar bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top