NYHETER

Mikael Gällstedt pic - Copy

Mikael Gällstedt bidrar med otrolig kompetens till Empack

Mikael Gällstedt fortsätter att sprida kunskap inom förpackningsbranschen och blir kvar som medlem i Empack Advisory Board 2023. Tillsammans med resten av teamet ser Mikael till att Empack håller sig relevant och aktuell i förpackningsbranschen. 


Mikael började sin resa redan under sina studier där han genomförde en teknologie doktor inom polymera material samt projektledning. För 22 år sedan startade karriären inom logistik- och förpackningsbranschen då han var konsult, forskare och utvecklare av förnybara alternativ till plastbarriärer.

Idag jobbar Mikael som Business Development Manager på Stora Enso, men innan det arbetade han med innovationsledning, tech scouting och som site
manager på SIG Combibloc.


Det som driver mitt intresse inom logistikbranschen är nischen primärförpackningar med fokus på att säkerställa livsmedels hållbarhet, maskineffektivitet och optimera materialval. Eftersom området är så viktigt och intressant så arbetar jag än idag med primärförpackningar och siktar på att fortsätta med att leverera förbättringar i minst 20 år till.”


Varmt välkommen tillbaka till Empack, Mikael! 

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi delar bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top