1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

NYHETER

Sofie Dagnelid

Meet the team - Sofie Dagnelid

Sofie Dagnelid är Head of Cluster för Empack och är den som ser till att mässan blir den absolut bästa mässan för förpackningsbranschen. Hon är spindeln i nätet som leder och håller ihop resten av teamet med ett stort leende på läpparna. 

Under Sofies 11 år på Easyfairs har hon nästan arbetat med hela vår portfölj av mässor vilket ger ett fantastiskt perspektiv. Empack är en del av vårt globala varumärke och mässan finns representerad ute i Europa vilket ger oss ett nätverk som är oslagbart. Sofie menar också att frågorna som diskuteras i förpackningsbranschen är väldigt spännande!

Empack kommer tillbaka till Stockholm i oktober 2023. Redan nu har vi många intressanta diskussioner med vårt nätverk, Advisory Board, utställare och besökare. Vi ser fram emot att ses på Kistamässan den 4-5 oktober 2023.

Berätta 3 fun facts om dig själv!

Live musik ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är en härlig känsla att få uppleva musik på det sättet. Efter alla uppskjutna konserter så ligger de nu tätt i kalendern. Danko Jones var magiska på Pustervik och näst på tur blir Volbeat.

Idrott har alltid varit en stor del i mitt liv. Jag har spelat både bandy och hockey och älskade känslan av en perfekt passning. Nu är jag ledare i innebandyskolan för mina döttrar och blir lika lycklig varje gång man ser glädjen i idrotten och att i tidig ålder få inspirera till samarbete och lagkänsla.

Jag är helt tokig i grönkål. I sallader, gratänger, rostad i ugnen som tillbehör. Har ni tips och recept så tar jag tacksamt emot det för det är helt fantastiskt gott!

Vill du komma i kontakt med Sofie så är det bara att höra av sig via mail. Se också till att följa Empack på LinkedIn för att få ta del av de senaste nyheterna! 

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi delar bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top