1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

NYHETER

Per-Stefan - Empack 2023

Per-Stefan Gersbro fortsätter sin resa med Empack

Per-Stefan Gersbro har valt att fortsätta sitt engagemang inom förpackningsbranschen och blir kvar som medlem i Empack Advisory Board 2023. Tillsammans med resten av teamet ser Per-Stefan till att Empack håller sig relevant och aktuell i förpackningsbranschen. 


Per-Stefan har närmare 40 års erfarenhet från förpackningsbranschen och har haft flera framstående positioner i internationella förpackningsföretag och organisationer i Belgien, England, Schweiz och Sverige.


Han var initiativtagare till Packbridge där han under 5 år var VD. Idag är han verksam som konsult på Paccedo. Med ett omfattande nätverk har han utmärkta förutsättningar för det som idag utgör en väl etablerad kärna i Paccedos verksamhet, att genomföra och moderera konferenser, seminarier och andra interaktiva mötesplatser inom ett brett fält av områden, som t ex hållbarhet, material, automation, design och konsumenttrender.


”Det som fascinerar mig mest med förpackningsindustrin är den breda kontaktytan mot nästan alla branscher.
Att möta olika aktörer, som bjuder på ny kunskap, olika perspektiv och har tankar kring lösningar på dagens utmaningar berikar och inspirerar. Att bidra till att människor möts och nya idéer föds är det som driver mig.”. 

 

Varmt välkommen tillbaka Per-Stefan! 

HÄNG MED I NYHETSFLÖDET

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi delar bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Scroll to Top