1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

FATH GmbH
FATH GmbH

FATH GmbH

Om oss

Vi är FATH. Vårt huvudkontor ligger i Spalt i södra Tyskland i Bayern, men vi är hemma överallt i världen. Våra kontor med över 450 anställda finns i Tyskland, Schweiz, Nederländerna, USA, Folkrepubliken Kina, Ungern, Storbritannien, Mexiko och Brasilien. Våra lösningar finns på fabriksgolv över hela världen. I över 30 år har våra produkter funnits exakt på plats där tillförlitlighet, omfattande valmöjligheter och ännu större flexibilitet betyder något.
Vi tänker utanför lådan och hjälper på så sätt att förenkla människors arbetsliv. Och allt detta tillförlitligt från en enda källa.
BERIKA DITT ARBETSLIV – „ENRICH YOUR WORKING LIFE“.

Vårt stora utbud av mekaniska komponenter och hårdvara har gjort oss välkända. Tack vare vår expertis och årtionden av erfarenhet kan vi även utveckla lättapplicerbara lösningar för dagens och morgondagens fabriksgolv.
Detta inkluderar LEAN-produkter för visualisering, automatiserade öppet-system lösningar för logistik och lager under varumärket Flowsort, samt smarta passersystem som TANLock.

Vi ser oss själva som drivkrafter för innovation. Vi utvecklar intelligenta systemlösningar i produktionsmiljön; dessa är tillgängliga för alla och förändrar positivt arbetslivet för miljontals människor.

Nyheter

Missing sv content for news with API ID 49401

FATH COMPONENT CATALOG

Över 1 100 sidor med speciellt genomtänkta komponenter, nya produkter och idéer för anställda och verkstadsgolvet. Uppslagsverket om du vill placera, svänga, stänga, flytta, fästa, hålla, täcka eller koppla ihop något på verkstadsgolvet.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top