1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

DESAPAC – TECPACK Solutions

DESAPAC – TECPACK Solutions

Om oss

DESAPAC AB i nära samarbete med TECPACK Solutions erbjuder specialiserade förpackningslösningar för fordonsindustrin.
DESAPAC AB är avkomma till Destructor Recycling AB.
Vi har under åren utvecklat innovativa förpackningslösningar för transport av stora litiumjonbatterier för fordon.
Flera av lösningarna är faktiskt så unika i sin design att de har utmanat hela branschen att se nya möjligheter och möjligheter att uppdatera användningen av sådana förpackningar. Vi har påverkat beslutsfattare, konkurrenter och kunder i deras synsätt på hur man använder förpackningar på ett mer hållbart sätt. Och det är fortfarande vår huvuduppgift.
VI LÖSER PROBLEM INNAN DE UPPSTÅR.

Batterier blir en mycket viktig del av elfordon (EV) och är mycket känsliga för höga mekaniska belastningar (som kollisioner).

På grund av de stora skillnaderna i struktur och typer av nya energifordon finns det också uppenbara skillnader i batteripaketets struktur som kärnan i nya energifordon.

Idag arbetar aktörer inom elfordonsindustrin med att optimera batteripaketdesign. Med våra mångsidiga lösningar erbjuder vi ett brett utbud av materialalternativ för olika typer av design, vilket möjliggör de flesta Li-ion batteriförpackningsdesigner som involverar cylindriska, påsar eller fyrkantiga bilbatterityper. Resultatet: förbättrad lagring och säkerhet för elbilsbatterier, minskad vikt och kostnader.

DESAPAC – TECPACK-teamet optimerade monteringsstrategin och positioneringsschemat baserat på egenskaperna hos våra kunders nya energibatterier.

DESAPAC – TECPACK använde en skräddarsydd blisterpall för att begränsa de nya energilitiumbatterierna mycket tätt, inga fler utrymmen, vilket undviker batteriskakning som kan motstå stötar under transport. Samtidigt är standardhylslådorna 1200×1000 (48*40″ ”) används som en ytterförpackning, så de är lämpliga för olika typer av transporter.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top