1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

Toyota Mobility Parts väljer ZetesChronos för att förbättra leveranseffektiviteten
Zetes AB

Toyota Mobility Parts väljer ZetesChronos för att förbättra leveranseffektiviteten

Toyota Mobility Parts, grossist för bilrelaterade reservdelar, implementerar ZetesChronos lösning för leveranshantering för att öka effektiviteten i sin arbetsmiljö genom att förena de olika systemen och etiketterna från respektive leverantörer.

Dela:

Facebook
LinkedIn

Just nu möter logistikvärlden utmaningar som förarbrist och miljöskyddsåtgärder. För att övervinna dessa utmaningar beslutade flera logistikföretag att samarbeta för att optimera lastningen och transporten av sina produkter. En stor utmaning att få bukt med var dock att systemens etiketter och lokala rutiner för varje företag skilde sig åt, vilket hindrade tillförlitlig visuell inspektion och garanterad leveransnoggrannhet. Detta gjorde det nödvändigt att förena de olika systemen för hantering av leveranser.

För att kunna hantera TMP:s behov krävdes en ingående förståelse av processer och arbetsflöden. ”Zetes och Panasonic inte bara lyssnade på våra behov utan besökte också vårt lager för att göra en fullständig bedömning. Baserat på sin analys utarbetade de ett förslag som inkluderade våra krav och mål”, tillägger Genki Endo, Joint Logistics Promotion Officer hos Toyota Mobility Parts.

ZetesChronos är en lösning för elektronisk leveranshantering som styr och förbättrar er upphämtning, leverans och liknande hanteringsprocesser. Med lösningen i kombination med den robusta handdatorn Panasonic Toughbook FZ-N1 kan Toyota Mobility Parts (TMP) länka driftledarens dator och förarterminalen via en molnserver. Detta möjliggör realtidsövervakning av leveransstatus och leveransaktiviteter för att förbättra operativ effektivitet. Systemet lanserades först på Tochigi-filialen och en rikstäckande expansion pågår fr.o.m. april 2022.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top