Fold Pack is here!
CurTec

Fold Pack är här!

Vår senaste förpackningsskapande ökar palleffektiviteten och förkortar hanteringstiden - tack vare raka former och en ny, smart förslutningstyp.

Dela:

Facebook
LinkedIn

Fold Pack är vår senaste förpackningsinnovation som ökar palleffektiviteten och förkortar hanteringstiden – tack vare raka former och en ny, smart förslutningstyp. Om du vill minska dina kostnader för leveranskedjan effektivt kan denna nya förpackning hjälpa dig.

Fold Pack är en (nästan) fyrkantig behållare som kan staplas ihop tack vare sin avsmalnande form. Förpackningen kan stängas genom att “vika locket runt behållarens kant” och klicka på plats.

Fold Pack har raka former så att knappt något utrymme går förlorat på en pall. Volymen på en pall kan användas nästan helt, vilket ger logistiska kostnadsbesparingar jämfört med till exempel rundförpackning. Dessutom är Fold Pack kapslingsbart vilket gör att fler tomma förpackningar kan lagras och transporteras på pall.

Stängning och öppning går snabbt och enkelt: lockets integrerade handtag fälls runt behållarens kant och låses på plats. Med en åtgärd stängs Fold Pack vattenångtätt och förseglat manipulationssäkert och UN-märket är giltigt.

CurTec skapar hållbara högpresterande förpackningslösningar för högpresterande material i krävande industrier som läkemedel och specialkemikalier. Fold Pack är designad för produkter med ett brett pris/kvalitetsspektrum som kräver säkerheten och tillförlitligheten hos certifierade CurTec-förpackningar.

Volymeffektiv tack vare raka former och avsmalnande design
– Snabb och enkel att använda tack vare låsbar tryckstängning
– Förhindrar skador på grund av fuktinträngning
– Gör manipulering synligt
– Skyddar hazmat

Begär ett gratisprov idag och övertyga dig själv. Leverans startar i augusti.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top