1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

ABUS Leasing – högsta produktivitet utan kapitalbindning
ABUS Kransystem AB

ABUS Leasing – högsta produktivitet utan kapitalbindning

ABUS Sverige Gruppen erbjuder finansiering via ABUS Leasing. De utmärkande fördelarna är förbättrat rörelsekapital då man inte behöver binda kapital i lyftutrustning vilket ger möjlighet att finansiera andra delar i verksamheten. Det blir också lätt att b

Dela:

Facebook
LinkedIn

ABUS Sverige Gruppen erbjuder finansiering via ABUS Leasing. De utmärkande fördelarna är förbättrat rörelsekapital då man inte behöver binda kapital i lyftutrustning vilket ger möjlighet att finansiera andra delar i verksamheten. Det blir också lätt att budgetera genom en förutbestämd månadskostnad under en överenskommen avtalstid.
Komplettera med ABUS Service vilket ger förebyggande underhåll och därmed bättre långsiktig ekonomi och säkert användande för operatörer.
Sammanfattningsvis om ABUS Leasing;
• Förbättrat rörelsekapital då ni inte binder kapital i utrustning vilket stärker er likviditet.
• Ger möjlighet att finansiera andra delar av verksamheten, eftersom kranutrustning inte binder kapital som vid vanligt köp.
• Lätt att budgetera när månadskostnad är förutbestämd genom en överenskommen avtalstid.
• Möjlighet att komplettera med ABUS Service, vilket vi rekommenderar av säkerhetsskäl och för att göra driften mer långsiktigt ekonomisk.
• En kontakt för hela transaktionen och som med tillkommande ABUS Service ger en helhetslösning från projektering, installation, finansiering och efterkommande service.
Kontakta oss för mer information på tel. 054-55 56 50 alt se mer på vår hemsida www.ABUS-Kransystem.se

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top