1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

92% bio-based carbon content in one tape – tesa 60408
Tesa Ab

92 % biobaserat kolinnehaall i en tejp – tesa 60408

I en värld där den globala e-handeln förväntas omsätta 7,4 biljoner dollar år 2025 (källa: Insider Intelligence) blir behovet av pålitliga förpacknings- och tätningslösningar uppenbart, liksom frågan hur hållbarheten kan förbättras.

Dela:

Facebook
LinkedIn

För att ge våra kunder ett ännu bättre urval har vi nu lanserat en ny produkt, tesa® 60408 biobaserad papperspacktejp. Tack vare det smarta valet av råvaror uppmättes den totala andelen biobaserat kol i denna produkt till 92 % enligt DIN CERTCO, vilket gör denna produkt till den mest hållbara papperspacktejpen i vårt sortiment.

Pappret vi använder kommer från ansvarsfullt förvaltade skogar och andra kontrollerade källor, och vi har även testat vår tejp enligt INGEDE 12-metoden, vilket gör det till en återvinningsbar lösning. Efter användning kan produkten slängas i pappersavfallet tillsammans med kartongen utan att kompromissa med återvinningsprocessen.

Med tekniska innovationer som tesa® 60408 biobaserad papperspacktejp hjälper vi våra kunder att nå sina hållbarhetsmål. Samtidigt ligger lanseringen av den nya tejpen i linje med vår egen strategi att utöka vårt produktutbud med mer hållbar packtejp. Vi strävar efter att göra hållbarhet till ett prioriterat mål för tesa, och driva den avgörande omvandlingen av vår verksamhet betydligt snabbare och mer ambitiöst än vad vi tidigare planerat. Vår utmaning är att snabbt minimera utsläppen, förbättra hållbarheten för våra produkter och förpackningar samt säkerställa ansvarsfulla materialinköp.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top