1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

LITEX AB

LITEX AB

Om oss

Takten i verksamheten inom livsmedelsindustrin är irriterande hög. Allt fler produkter rullar av produktionslinjen varje minut, samtidigt som hastigheten kommer att fortsätta öka i framtiden. Detta kräver flexibla och snabba transportsystem som kan hålla jämna steg med den ökande produktionstakten.
Bekanta dig med våra modulerande system, som lätt kan utökas eller modifieras.
Flexibelt system kan enkelt anpassas till tillväxten i ditt företag. Till exempel kan vi alltid öka conveyor bältets hastighet efter behov. Våra system kan också enkelt utökas till att omfatta ytterligare lösningar, till exempel en extra kedja eller mat-top conveyor. Eller så kan vi installera ett buffertsystem som säkerställer att din verksamhet aldrig upphör, även om en komponent behöver bytas ut eller gå sönder. Modulärt system som att vänster sväng går att byta riktning till höger, utan att köpa nytt conveyor system.
Du kan sänka kostnaderna genom att ställa in ditt verkstadsgolv så effektivt som möjligt. Vi hjälper dig gärna att göra det. Vi kan hjälpa till genom att se till att våra conveyor system upptar så lite som möjligt av din värdefulla golvyta. Till exempel genom att installera conveyor inte på marken utan i taket. Varje byggnad innebär sina egna specifika utmaningar, för vilka vi utformar unika, smarta lösningar som ökar kapaciteten.
Slitage betyder underhåll, underhållsfritt vill alla ha, men vi lovar att vårt system är nästan det, genom att använda STRECH_LINE systemet så reducerar man underhåll och dessutom får ner ljudnivån i sina lokaler.
Vänd er med fördel till oss när det gäller reservdelar och utbyteskomponenter, samt kundanpassade konstruktioner.

Produkter

Nyheter

The choice of path in life is difficult.

Vägvalet i livet är svårt.

Därför vill vi göra era val lättare. Sedan 1991 har Litex varit en pålitlig leverantör av reservdelar till transportband, vi har märkt ett ökat behov av nyckelfärdiga transportsystem, därför har vi startat ett samarbete med FS Solutions.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top