1 oktober - 2 oktober 2025 kistamässan

EAB AB
EAB AB

EAB AB

Om oss

EAB är en av branschens ledande leverantörer av lagerinredningar, portar och stålbyggnader, med kunder och försäljning över hela världen. Och samtidigt är vi ett jordnära familjeföretag med huvudkontor, tillverkning och utveckling i Smålandsstenar.

Med ett brett och genomtänkt sortiment av lagerinredning kan vi alltid skapa exakt rätt lösning för ditt lager. Oavsett om du ska bygga ett stort, högrationellt centrallager eller ett mindre, specialanpassat lager ser vi till att lagerinredningen får dina kalkyler att hålla – och håller för framtiden.

Det helautomatiska pallhanteringssystemet Radioshuttle är kanske EABs mest uppskattade lösning. Radioshuttle, som just nu lyfter 116.000 pallar runt om i världen, är en revolution inom lager och logistik som öppnar för högre effektivisering och bättre utnyttjande av lagerytan än någonsin.

Radioshuttle® är EABs patenterade system för effektiv volymhantering av pallar i ett djupstaplingsställ. Till skillnad från andra djupstaplingsställ, där man måste köra in i ställaget med trucken, låter man vår plockrobot hämta eller lämna önskad pall. Systemet gör att du kan utnyttja din lagervolym maximalt, i alla temperaturzoner från -30°C till +40°C. Vi är nu inne på vår sjätte generation av Radioshuttle® – en succé där vi inkluderat erfarenhet från över 2000 installationer världen över.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top